Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nick Jonas

Povolání: Zpěvák, herec, kytarista, pianista, bubeník, skladatel

Věk: 19

Datum narození: 16.9.1992

Místo narození: Dallas, Texas, USA

Znamení: Panna

Výška: 175 cm

Člen skupiny: The Jonas Brothers

Nick je ve znamení panny. Narodil se v Texasu, 16.9. 1992. Miluje hraní golfu a baseballu. Zřejmě to bude maminčin mazánek, protože v Bravu Girl na otázku: Jakému typu holek neodoláte (otázka byla i pro starší batry) odpověděl: Té, která je dobrá pro mojí mamku. V pokoji má obrázky amerických prezidentů. Nesnáší tancování. K narozeninám by si přál: Ford Mustang GT. Písnička S.O.S. je právě jeho dílem. Na Jetixu v Jonas Brothers žijí svůj sen, kluci přiznali že právě Nick je nejlepší z kapely. I Frankie řekl že ho má nejradši. A nejhorší nakonec. Až do chvíle mi vrtalo hlavou kde vzal ten náhrdelník, víte tu jakoby vojenskou známku co má skoro vždycky na krku, ale teď už to bohužel vím. Nicky má cukrovku. Kvůli tomu si to nechal vyhotovit. Alespoň ale jedno pozituvum: Díky své cukrovce je v nějakém fondu, který pomáhá dětem se stejnou nemocí. P.S. Nazívají se "Disney" kapelou:)

Nick Jonas se už od útlého věku prostavil na Broadway, ale až v roce 2005 si ho všiml Greenberg a když se s ním seznámil a jeho dvěma staršími bratry Josephem a Kevinem, založili společně skupinu The Jonas Brothers. Jejich první píseň byla Mandy,ale jejich CD se neuchytilo, pak další píseň, která se proslavila více byla Year 3000. Jejich první album It's About Time sice nebylo debutové,ale z 50000 kusů se jich prodalo 40000.

Nick, Joe a Kevin mají ale ještě nejmladšího bratra Frankiho.

Když zakládal spolu s bratry skupinu bylo mu 13 let, Joemu bylo 16 a Kevinovi 18 let. Dnes jsou o 3 roky starší a na svém kontě mají už třetí nejnovější album s názvem A Little Bit Longer. Zatim se do České republiky nedostaly.

The Jonas Brothers se objevili také v jednom z dílů Hannah Montany. V roce 2008 byl se svými bratry k vidění ve filmu Tábor Rocku, ve kterém hrál jednu z hl. rolí Joe Jonas.

Nick chodil se známou zpěvačkou a herečkou Miley Cyrus.

kuzsrdtiovswzaurcce.jpeg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář